Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Borba, Namamljena i Stupovi Zemlje

Autor: sabriel

borbaPovodom ovogodišnjeg Interlibera požurena su mnoga izdanja. Tako u Algoritmovoj nakladi možete čitati drugi nastavak serijala Vampirski dnevnici: Borba autorice L.J. Smith, šestu knjigu serijala Kuća noći: Namamljena autorica P.C. i Kristine Cast te prvi knjigu romana Stupovi Zemlje autora Kena Folleta.

U novom nastavku Vampirskih dnevnika nastavlja se ljubavni trokut između Elene, Stefana i Damona. Elena pokušava pronaći Stefana koji je nestao na kraju prvog romana, a netko krade njen dnevnik u kojem su napisane sve njezine tajne... Na ovom linku možete pročitati prvo besplatno poglavlje, a preporučujemo posjet autoričinoj web stranici.

namamljenaU šestoj knjizi Kuće noći Zoey Redbird i njeni prijatelji imaju posla sa zlim slima koje su zaposjele umove njihovih kolega iz škole. Zoey sumnja u ponašanje svoje najbolje prijateljice, i čini se da Stevie Rae skriva neku mračnu tajnu. U međuvremenu, pali anđeo Kalona pokušava zavladati svijetom, a Nadsvećenica Neferet sve više sliči strašnoj kraljici Tsi Sgili... Tračak radnje Namamljene možete dobiti ako pročitate prvo besplatno poglavlje. Nakon Namamljene, slijede nastavci Burned, Awakened i Destined.

stupovizemljeUžitak nam je najaviti i izlazak jednog od najvećih bestsellera - Stupovi Zemlje, britanskog autora Kena Folleta, koja je više od 20 godina nakon objavljivanja doživjela i hrvatski prijevod.

Radnja romana obuhvaća mnoge životne priče koje se sve isprepliću oko gradnje katedrale u malenom gradu Kingbridgeu u Engleskoj 12. stoljeća. Tako upoznajemo skromnog Toma Graditelja koji sniva o gradnji katedrale, čarobnu Ellen i njenog genijalnog sina Jacka, priora Phillipa, Lady Alienu i mladog Willima Hamleigha. Na iscrpnoj Folletovoj web stranici saznajte kako je roman nastao, a pročitajte i prvo besplatno poglavlje hrvatskog prijevoda.

Nastavak romana koji, nadamo se, uskoro slijedi je World Without End.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona