Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Luka i Vatra života

Autor: sabriel

lukaivatra1Novi roman nagrađivanog britansko-indijskog pisca Sir Salmana RushdieaLuka i Vatra života, preveden je na hrvatski jezik i objavljen u Nakladi Vuković i Runjić, prenosi Profil.hr.

Radnja romana se odvija u istom magičnom svijetu kojeg je Rushdie već opisao u svom klasiku Harun i more priča. U Luki i Vatri života, legendarni pripovjedač Rašid Kalif zapada u duboki san iz kojeg ga nitko ne može probuditi. Kako bi spriječio očevu smrt, mlađi brat već spomenutog Haruna - Luka, mora otići u Čarobnu zemlju i ukrasti Vatru života. Na tom putu će uz pomoć raznih začaranih pratitelja morati svladati mnoge prepreke...

Roman ima 202 stranice i dolazi u mekom uvezu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona