Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Peti nastavak Kuće noći

Autor: sabriel

lovljenaU Algoritmovoj nakladi dolazi i peti nastavak iz serijala Kuća noći, roman Lovljena, a autorice su majka i kći - P.C. Cast i Kristin Cast.

U Lovljenoj, glavna junakinja Zoey Redbird se suočava s novim problemima. U njenoj školi Kući noći nitko ne shvaća kakvu opasnost predstavlja prelijepi Kalona čija se tajna brzog utjecaja krije u jednom prošlom životu. Spletom okolnosti i poteškoća, Zoey će u ovom nastavku emocionalno i duhovno sazrijeti.

Kao i dosad, naslovnicu krasi američki izvornik, a za prijevod je i dalje zaslužan Vladimir Cvetković Sever.

Za neupoznate sa serijalom, radi se o serijalu namijenjenom prvotno tinedžerskoj populaciji, a bavi se vampyrima, posebnoj vrsti koja je ponešto slična pravim vampirima.
Glavni lik serijala je 16-godišnja Zoey Redbird koja u Oklahomi živi s majkom i očuhom s kojim nije previše zadovoljna. Zoey je posebna zato što ju je polumjesecom safirne boje obilježila vampyrska božica noći Nyx.
Ovi romani ujedinjuju romansu, srednjoškolske intrige te horor, a odišu alternativnošću i elementima matrijarhata. 

Nakon Lovljene, slijede još nastavci Tempted, Burned i Awakened - čiji je izlazak iz tiska najavljen za 4. siječnja 2011. godine.

Prvo poglavlje Lovljene pročitajte ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona