Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nastavak Alkemičara

Autor: sabriel

carobnjak1.jpgU nakladi Algoritma objevljen je drugi nastavak serijala Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela - Čarobnjak, irskog autora Michaela Scotta.

U ovom dijelu serijala, Nicholasu Flamelu i njegovoj ženi istječe vrijeme. Ako žele zaustaviti starenje, moraju naći Knjigu Abrahama Židova - knjigu koja skriva tajnu vječnog života. U isto vrijeme ih progoni doktor Dee, isti zlikovac koji želi dovesti Staru rasu na vlast i dovesti do smaka svijeta. U tom naumu će ga pokušati zaustaviti Josh i Sophie Newman.

Michael Scott, kojeg je Irish Times prozvao "kraljem fantastične književnosti", napisao je još dva nastavka Tajni besmrtnog Nicholasa Flamela - The Sorceress i The Necromancer, a u pripremi su još The Warlock i The Enchantress.

Na rasploganju zainteresiranim čitateljima je i prvo poglavlje romana.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona