Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Vitezovi i Čarobnjaci - Indigo Djeca

Autor: Belmorn

indigo-djeca.jpg
U Ljubljani će se 5. prosinca održati likovna večer na kojoj će biti predstavljen prvi slovenski fantasy ep. Riječ je o prvom dijelu trilogije nazvanom: Vitezi in Čarovniki: Indigo Otroci slovenskog autora Bojana Ekselenskog.

Iako se u romanu spominju vilenjaci i čarobnjaci, autor kaže da je inspiraciju za priču našao u biblijskoj, a ne u nordijskoj ili grčkoj mitologiji.

Bog je stvorio skladan svijet čija je ravnoteža narušena pojavom Tamnog vladara. Istovremeno se u našem svijetu duh i tijelo prosječnog dječaka Borisa stapaju s mitskim ratnikom i čarobnjakom Mešarahom. Može li se on, oboružan vilenjačkim mačem, oduprijeti Tamnom vladaru i spasiti dušu čovječanstva?

Na službenoj web stranici možete pronaći posebni vilenjački rječnik od 1900 riječi, karte za taj fantasy svijet ili neke druge relevantne informacije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona