Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Annotated Elminster

Autor: Belmorn

elminster-set.jpg
The Annotated Elminster je omnibus roman Eda Greenwooda u svijetu Forgotten Realmsa. Knjiga tvrdog uveza sadrži prva tri romana o Elminsteru: The Making of a Mage, Elminster in Myth Drannor i The Temptation of Elminster.

Osim toga, u knjizi su i poduži autorovi komentari koji nam daju dublji uvid u stvaranje knjige i svijeta Forgotten Realmsa, najpoznatijeg Dungeons and Dragons settinga. 

Knjige prate čarobnjaka Elminstera od rane mladosti do srednje životne dobi, te pokrivaju onaj period života kada je najviše izučavao magiju. Kasnije je Elminster postao jedan od najslavnijih likova Forgotten Realmsa, poznat po brojnim postignućima i svom zaštitnom znaku: magičnoj neugasivoj luli.

Ako želite saznati više o Edu Greenwoodu, pročitajte intervju ili autorovu biografiju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona