Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kuća Noći: Neukroćena

Autor: sabriel

neukrocena.jpgU prodaji je četvrta knjiga serijala Kuća Noći: Neukroćena, američkih autorica - majke i kćeri - P. C. Cast i Kristin Cast, objavio je Algoritam.hr.

U prijevodu Vladimira Cvetkovića Severa, u četvrtom nastavku Neferet objavljuje rat ljudskom rodu kojeg Zoey pokušava spriječiti. 
Zoey se također suočava s brojnim iskušenjima buduće Nadsvećenice u vampyrskoj školi, te s gubitkom prijatelja.


Za neupoznate sa serijalom, radi se o serijalu namijenjenom prvotno tinedžerskoj populaciji, a bavi se vampyrima, posebnoj vrsti koja je ponešto slična pravim vampirima.
Glavni lik serijala je 16-godišnja Zoey Redbird koja u Oklahomi živi s majkom i očuhom s kojim nije previše zadovoljna. Zoey je posebna zato što ju je polumjesecom safirne boje obilježila vampyrska božica noći Nyx, i time je posebnim moćima ujedinjenja 4 prirodna elementa izdvojena i od običnih ljudi i od vampyra. Glavnina radnje se događa u školi za vampyre koja postoji da bi se vampyir uspješno preobrazio. Romani ujedinjuju romansu, srednjoškolske intrige te horor, a odišu alternativnošću i  elementima matrijarhata. 

Besplatno poglavlje Neukroćene pročitajte ovdje, a također pogledajte i službenu stranicu serijala. Nakon Neukroćene, možemo očekivati prijevode Hunted, Tempted i Burned.
Naslovnicu, kao i dosad, krasi američki original.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona