Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Predstavljanje zbirke Zvijer, anđeo, sudac

Autor: sabriel

zvijer-andjeo-sudac.jpgZbirka pripovjedaka Hrvoja Kovačevića u žanru magičnog realizma - Zvijer, anđeo, sudac - bit će predstavljen u srijedu 17. veljače  u 12 sati u Knjižnici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5 u Zagrebu. O Kovačićevoj zbirci pripovjedaka  govorit će Silvija Šesto Stipaničić, Kristijan Vujičić, Seid Serdarević i sam autor.

Zvijer, anđeo, sudac objavila je nakladnička kuća Fraktura 2009. godine, a u njima pripovjedači u prvom licu iznose svoje životne priče u kojima nestaje granica realnog i izmaštanog mješajući se sa fantastičnim elementima.
"Prepuštajući likovima da nam ispričaju svoju "tajnu", svoj skriveni život, svoju pravu svakodnevicu, Hrvoje Kovačević stvara našu varijantu magijskog realizma.", kaže Fraktura.

Prije predavanja pročitajte prvo besplatno poglavlje Zvijeri, anđela, suca, kao i autorovu biografiju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona