Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novogodišnji popust u Zagrebačkoj nakladi

Autor: sabriel

zmajevi.jpgBliže se blagdani, a još tražite poklon? Našli smo jednog od nakladnika koji nude popuste baš za izdanja koja zanimaju naše čitatelje.

Registracijom na web stranici nakladničke kuće Zagrebačka naklada možete ostvariti popust od 15% posto na sva njihova izdanja. Nakon registracije je potrebno ispuniti jednokratan bon NOVOGODISNJIPOPUST, a bon vrijedi do 10.01.2010. godine.

Ako ste za ove blagdane poželjeli neku SF/fantasy knjigu ili dobar strip za sebe ili svoje najbliže, nemojte se previše dvoumiti jer je knjiga najbolji poklon!
 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona