Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Petnaesti nastavak Oštrice besmrtnika

Autor: sabriel

15samuraj.jpgOd ovog mjeseca u Algoritmu možete nabaviti 15. nastavak manga serijala Oštrica besmrtnika - samuraj dvanaest sječiva autora Hiroakija Samure, u prijevodu Kena Kusumotoa. Ovaj nastavak dolazi u mekom uvezu i na 216 stranica, po cijeni od 35 kuna.
Novost u ovom nastavku su dodatne stranice u boji.

Nešto o počecima radnje serijala: glavni lik je Manji - Ubojica Stotine, samuraj koji besmrtnost duguje posebnim crvima koji žive u njegovom tijelu. Ovo je saga o osveti i iskupljenju, a Manji će ga probati postići tako da ubije 1000 zlikovaca. Uz Manjija, mjesto protagonistice zauzima Rin, djevojka čije su roditelje ubili članovi Ittō-ryū škole čiji je vođa Anotsu Kagehisa.

U 15. nastavku saznajemo da "Rin, prije nego što se uputi u potragu za nestalim Manjijem, u kući neočekivano susreće čudan par. Za to vrijeme Manji je na najvećim mukama do sada! Također, saznajemo zašto je Habaki pozvao Manjija, kao i na koji će način Mugairyu nestati." (Algoritam)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona