Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Preveden i U sebi

Autor: sabriel

usebi.jpgKako je najavljivano, došao je i prijevod SF romana i prvog romana za odrasle Stephenie Meyer, U sebi, u nakladi Algoritma.

U prijevodu Lidije Lebinec, Meyer nam predstavlja pokorenu Zemlju u budućnosti naseljenu parazitima zvanima "duše" koje zauzimaju ljudska tijela i umove. Glavni lik je Melanie Stryder i iskusna parazit-"duša" Lutalica. No Melanie odbija predati svoj um, te počinje predvladavati nad Lutalicom, ispunjavajući je sjećanjima na Jareda, još živućeg moškarca kojeg voli. Melanie i Lutalica kreću u potragu za njim...

Za predokus romana pročitajte prvo besplatno poglavlje, a za više o o autorici, romanu U sebi (The Host) i pripremama za fimsku adaptaciju, pročitajte na Mayerinim službenim stranicama.


Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona