Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Vampiri i dalje u Algoritmu

Autor: sabriel

cover_boysthatbite.jpgU nakladi Algoritma i dalje možete čitati nove vampirske naslove. Tako u prosincu predstavljamo serijal Blood Coven Mari Mancusi.

Boys That Bite
  je prvi dio serijala Blood Coven, prvi put izdan 2006. godine u SAD-u. Autorica Mari Mancusi svoju srednjoškolsku ljubav prema vampirima sada ostvaruje kroz književnost, a bavi se novinarstvom i nagrađivana je TV producentica (2 Emmyja).

Radnja
prvog dijela serijala prati sestre blizanke i borbu jedne od njih da ne postane dio vampirskog kovena u koji ju je uvukla druga sestra.

U Algoritmu su dostupna i druga dva nastavka: Girls That Growl i Stake That!.

Više o serijalu Blood Coven te autorici možete saznati na službenim stranicama.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona