Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Zoran Krušvar recenzirao Pegazare

Autor: sabriel

zoran.jpgHrvatski SF pisac Zoran Krušvar, koji se svojim romanom Izvršitelji nauma Gospodnjeg probio na poljsko tržište, na svom poljskom blogu objavio je recenziju Pegazara, novog romana za djecu i mlade Ivane D. Horvatinčić.

Recenzija je napisana na engleskom jeziku, a možete je pročitati na ovom linku. Za one strpljivije najavljujemo prijevod recenzije na hrvatski jezik koju ćemo objaviti na portalu.

Također, na Eydis forumu zavirite u Knjižnicu i ostavite svoj komentar u posebnom topicu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona