Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Predstavljanje romana Bizarij - Jasna Horvat

Autor: Isenhart

pozivnica-bizarijsm.jpgOvog puta čast nam je prenijeti pozivnicu za predstavljanje još jednog autoričinog romana, Bizarij. O romanu koji se uveliko poigrava simbolikom broja 3 puno ćemo saznati 12.12. u 12:00 sati - HNK Osijek. "Bizarij čini petnaest priča o gradu Osijeku, o poznatim i nepoznatim ljudima koji su ga upisali u svoje bitne vezanosti - životom, radom, boravkom, prolaskom, sudbinom i slučajnošću - živeći u drugima, s drugima i među drugima." - Naklada Ljevak.


Jasna Horvat (1966.) redovita je profesorica na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, teoretičarka kulture i spisateljica. Njeni uspjesi na području romanopisca zadiru u kraj devedesetih kada počinje pisati za djecu. Nakon dramatiziranog štiva "Izgubljena vila", a zatim "Alemperkina kazivanja", domaća autorica zadire dublje u povezanost s hrvatskom mitologijom. Dakako, riječ je o novijem romanu "Krijesnici" o kojemu ste mogli čitati prije nešto više od mjesec dana na našem portalu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona