Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Željezna ruka Charlieja Fletchera

Autor: sabriel

zeljeznaruka.jpgDrugi dio fantasy trilogije za mlade "Kameno srce" britanskog pisca scenarija i romana Charlieja Fletchera, pod nazivom Željezna ruka, objavljen je u biblioteci Posebna izdanja Naklade Ljevak.

Prvo dio romana, istog imena kao i serijal, izašao je prošle godine, a slijedit će ga završni roman imena Srebrni jezik.

Radnja se odvija u Londonu našeg vremena, no glavni junaci 12-godišnji George i vidovita Edie otkrit će potpuno drugu dimenziju u Prirodoslovnom muzeju te se uključiti u borbu oživjelih kipova.
U Željeznoj ruci u bitci između dobrih i zlih kipova pridružit će im se likovi kao što su Crni fratar, zlatokosa Ariel, zle vodorige i drugi.

Kako bismo vas još više zaintrigirali, pročitajte ulomak Kamenog srca, a pogledajte i poslušajte što sam Charlie Fletcher kaže o svojoj trilogiji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona