Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ponuda novih Algoritmovih naslova na Interliberu

Autor: sabriel

algoritam.jpgInterliber 2009. je krenuo od jučer, a prije nego što ga i sami posjetite, dobro je saznati koje potpuno nove naslove tamo možete i naći.

Prvi i trenutačno najaktualniji naslov (posebno zbog skorog gostovanja pisca u Hrvatskoj) jest roman Staklene knjige kradljivaca snova autora Gordona Dahlquista.

Slijedi dječji roman Krijesnici naše autorice Jasne Horvat o kojem ste već imali prilike čitati na našem portalu.

Za vrijeme Interlibera moći ćete naći i treći dio serijala "Kuća noći" pod naslovom Izabrana, američkih autorica P.C. Cast i njene kćeri Kristin.

Zatim još jedan dječji fantastični roman, Emmy i nevjerojatni štakor stiskavac autorice Lynne Jonell, te novi hit-roman o dječaku arheologu Tuneli dvojice britanskih autora Rodericka Gordona i Briana Williamsa.

Više o naslovima možete saznati na Algoritmovim stranicama te uskoro na našem portalu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona