Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Akcija Bloody weeks

Autor: sabriel

bloodyweek1.jpgPovodom Mjeseca knjige i nadolazećeg američkog blagdana Halloweena, Algoritam je pripremio još jednu prigodnu akciju za ljubitelje horor/fantastika žanra.

U razdoblju od 26. listopada do 8. studenog, možete ostvariti popust od 20 % na sve knjige u kojima možete pronaći vukodlake, vještice, vampire i druga stravična bića, za sve uzraste.

Popis dostupnih knjiga, kao i niz mjesta i načina na koji možete obaviti kupovinu za hladne jesenske dane, možete pročitati na ovom linku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona