Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Horor strip Clivea Barkera

Autor: sabriel

barker.jpgU nakladi Algoritma izašla je zbirka 12 dijelova sage adaptacije stripa  "Velika tajna predstava".

Istoimenu trilogiju Clivea Barkera adaptirao je Chris Ryall, crteže je izradio Gabriel Rodriguez, dok su u ovaj projekt uključene i galerije crteža Gabriela Rodrigueza te Clivea Barkera. "Velika tajna" je popraćena i Ryallovim i Rodriguezovim bilješkama.
Za prijevod 304 stranice ovog masivnog, tvrdo ukoričenog horor stripa zaslužna je Anja Majnarić.

Ovo djelo prvi put je objavljeno 2006./2007. godine u izdanju IDW Publishinga, no prvi dio romana (trilogije) "Book of Art" objavljen je 1989. Obožavatelji su je nazvali "Art Trilogy", a svaka se knjiga može čitati zasebno. Radnja prati sukob dvojice muškaraca, Randolpha Jaffea i Richarda Fletchera, koji se proteže kroz više dimenzija i desetljeća. Više o radnji pročitajte ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona