Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mjesec fantazije i trilera u Algoritmu

Autor: Isenhart

algoritamakcijaa.jpgJučer (14.10.) je započela akcija koja će obradovati sve obožavatelje žanrova trilera i fantastike. Pronađete li se u pravo vrijeme na pravome mjestu, Algoritam Bookshop Gajeva vam odobrava 20% popusta. Akcija traje punih mjesec dana, odnosno do 14.11 u Algoritam BookshopuGajeva 1, Zagreb.

Mnoge će razveseliti i činjenica da se ova akcija ne odnosi samo na knjige pisane stranim jezicima, već i na izdanja Algoritmove naklade.

Možda je ovo pravo vrijeme da odaberete štivo za hladne zimske noći. Uredništvo preporučuje posjet Algoritmovim stranicama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona