Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Izvršitelji nauma Gospodnjeg" u Poljskoj

Autor: sabriel

izvrsitelji.jpg"Izvršitelji nauma Gospodnjeg", roman riječkog autora Zorana Krušvara, službeno je objavljen u Poljskoj 30. rujna za izdavačku kuću Runa.

Povodom poljskog izdanja pokrenuta je web stranica i blog autora Zorana Krušvara. Na stranici se nalaze razni zanimljivi materijali: slike, wallpaperi i trailer za poljsko izdanje "Izvršitelja nauma Gospodnjeg".

Krušvarovi čitatelji, i oni koje će to tek postati, pozvani su pogledati materijale, pročitati blog te komentirati inozemno probijanje ove hrvatske SF uspješnice.

Više o "Izvršiteljima" i njegovom autoru možete pročitati na našem portalu te službenoj stranici romana.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona