Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Objavljena je i "Izdana"

Autor: sabriel

izdana.jpgZa obožavatelje tinejdžerske fantasy/horor literature, iz pera P.C. Cast i njene kćeri Kristin stiže poslastica. Ni mjesec dana od izlaska prvog nastavka serijala Kuća Noći - "Obilježena", Algoritam objavljuje i sljedeći nastavak "Izdana".
U prijevodu Vladimira Cvetkovića Severa, s ilustracijom Gulivera Imagea (originalna naslovnica američkog izdanja) "Izdana" na 248 stranica prati nastavak školovanja mlade Zoey Redbird u vampyrskoj školi Kuća Noći.

Zoey uživa naklonost mentorice Nadsvećenice Neferet te glasi za najdarovitiju učenicu u povijesti. No, muči je uspomena na mrtve učenike koje je vidjela po dolasku u školu, a situacija se pogoršava smrću dvojice tinejdžera iz društva njenog bivšeg dečka Heatha. Čini se da ubojica dolazi iz Kuće Noći.

Prvo besplatno poglavlje možete pročitati ovdje, a više informacija o serijalu Kuća noći možete vidjeti na njihovoj službenoj stranici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona