Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

S rujnom stigla i Obilježena

Autor: sabriel

obiljezena.jpg
Iako najavljen za 1.kolovoza, prvi dio serijala Kuće noći "Obilježena" došao je u sve bolje knjižare već u rujnu. 
 
U prijevodu Vladimira Cvetkovića Severa, čitatelji mogu uživati na 216 stranica ovog popularnog serijala po cijeni od 99 kn.

Dolazak poznatog serijala o vampyrima najavili smo već krajem srpnja, te o njemu i njegovim spisateljicama P.C. i Kristin Cast možete više saznati u rubrici NOVOSTI - KNJIGE.

Svi znatiželjnici mogu steći dojam o romanu ako pročitaju prvo besplatno poglavlje, na ovom linku.
 
Algoritam priprema prijevod nastavka serijala pod naslovom "Izdana".

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona