Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

ARTEMIS FOWL: THE ARCTIC INCIDENT kao grafička novela

Autor: sabriel

arcticgraphic.jpg
Od ovog mjeseca obožavatelji serijala o Artemisu Fowlu u Algoritmu mogu nabaviti 2. dio: The Arctic Incident u formi grafičke novele (malo finiji i kvalitetniji strip).
 
Adaptaciju za strip su napisali autor romana Eoin Colfer te Andrew Donkin, za crteže je zaslužan Giovanni Rigano, a za boje Paolo Lamanna.
Grafička novela o zgodama Artemisa dolazi na 128 stranica mekog uveza, dimenzija 22.6 x 15.2 x 1 cm. Izdavač je britanski Puffin.

Arktički incident bavi se nerješenom tajnom nestanka Artemisovog oca, inače bogatog mafijaša. Genijalnom dječaku Artemisu stiže mail da je njegov otac zarobljenik ruske mafije, i on ga odlučuje izbaviti pod svaku cijenu. A pomoć će mu pružiti njegova prijateljica/neprijateljica  Holly Short, kapetanice specijalne vilenjačke postrojbe ZLAT-a  i njena vilenjačka vrsta...
 
Recenzije romana o Artemisu Fowlu možete pročitati na našem portalu. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona