Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Raspoloživ besplatni Macan

Autor: sabriel

macan.jpg
Društvo za promicanje književnosti na novim medijima objavilo je, u sklopu svog projekta postavljanja besplatnih knjiga na Internet, Macanovu zbirku SF priča "Teksas Kid (i još neka moja braća)", uvrstivši tako Macnovo djelo među dosad 102 raspoloživa naslova.

Zbirka "Teksas Kid" prvi put je objavljena 2003. godine u biblioteci Sfera naklade Mentor.
 
Sadrži slijedeće priče:  "Teksas Kid, moj brat", "Sanjaju li androidi uopće", Mnogo puta devet koraka", "Koža boje masline", "Dva, nula, nula, nula!", "Poslije deset navečer" i "Tuđinac u kadi".

Više o sadržaju Macanove zbirke možete saznati na ovom linku, a nabaviti potpuno besplatno na sljedećoj stranici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona