jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Zmije Nikonimora

Autor: ns1

zmije3.jpg Hrvatska spisateljica Sanja Lovrenčić se ove godine predstavila na SFeraKonu 2009 svojim romanom "Zmije Nikonimora", prvim u trilogiji.

Nakon mnogih domaćih fantasy razočaranja i ponešto ugodnih iznenađenja odlučili smo vidjeti o čemu se točno radi. Sanja Lovrenčić je iskusan pisac, stoga je i bilo za očekivati da je pred nama fantasy roman koji ima budućnost.

Kako smo ga doživjeli, što smo otkrili i o čemu se točno radi, pročitajte u našoj recenziji romana "Zmije Nikonimora", a ako ste jedan od onih koji su ga već pročitali, slobodno raspravljajte o njemu na našem forumu s drugim članovima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona