Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Zmije Nikonimora

Autor: ns1

zmije3.jpg Hrvatska spisateljica Sanja Lovrenčić se ove godine predstavila na SFeraKonu 2009 svojim romanom "Zmije Nikonimora", prvim u trilogiji.

Nakon mnogih domaćih fantasy razočaranja i ponešto ugodnih iznenađenja odlučili smo vidjeti o čemu se točno radi. Sanja Lovrenčić je iskusan pisac, stoga je i bilo za očekivati da je pred nama fantasy roman koji ima budućnost.

Kako smo ga doživjeli, što smo otkrili i o čemu se točno radi, pročitajte u našoj recenziji romana "Zmije Nikonimora", a ako ste jedan od onih koji su ga već pročitali, slobodno raspravljajte o njemu na našem forumu s drugim članovima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona