Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi naslov iz Izvora: Duh tame

Autor: sabriel

duh_tame1.jpgNaklada Izvori objavila je novi naslov u kategoriji povijesnog romana, djelo autorice Mirne  Malinar "Duh tame: Pripovijesti iz povijesti".

Roman spaja prošlost sa sadašnjošću: priča o životu i kraju jednog malog prapovijesnog plemena u Lici isprepliće se sa životnim putovima mladog speleologa, koji otkriva spilju sa nevjerojatnim sadržajem.
Radnja se odvija na  hrvatskim lokacijama - polje uz rijeku ponornicu ispod brda Vatinovac koja krije spilju Bezdanjaču.  Tri tisućljeća prije tamo je živjelo prapovijesno selo, a autorica svojim likovima daje zanimljiva imena: Vjehor, Etara, Anaie, Pletora, Aplo i druga. Mnoga od njih su poznata iz natpisa iz doba Rimskog Carstva.
Radi se o toploj, ljudskoj priči koja premošćuje tisućljeća.  
Djelo hrvatske autorice Mirne Malinar se uspoređuje sa serijalom "Djeca Zemlje", američke spisateljice Jean Auel.
Stranice:  516
Uvez:  tvrdi
Format:  15 x 24,5 cm

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona