Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Španjolski fantasy: Šuma Thaurroka

Autor: sabriel

ivan.jpgFantasy roman Šuma Thaurroka mladog španjolskog autora Juana A. Perez-Foncea došao je u hrvatske knjižare, javlja Profil.

U prostorijama nakladničke kuće Verbum, ovaj novi roman su prije 5 dana predstavili glavni urednik i direktor nakladničke kuće.

Radi se o jednom čitavom fantastičnom svijetu ispunjenom stvorenjima zvanim Kerreni, krildeni, Morghuci i drugi, a glavni lik romana je Ivan Aldenurijski - dječak s posebnim darom. Iz šume Arkane javljaju se thaurroci, stvorenja koja su produžena ruka mračne sile koja baca svoju sjenu na Errion-Thal, a dječak je onaj koji će se s njima suočiti.

Po riječima nakladnika, roman je privukao pozornost čitatelja i stekao mnoge poklonike, a priznat je i od strane književne kritike. "Odličnim su ga ocijenila i različita udruženja knjižničara specijaliziranih za dječju literaturu" istaknuo je glavni urednik mr. sc. Petar Balta.  

Ovim romanom Verbum je pokrenuo novu biblioteku unutar vlastite izdavačke kuće - Juventa (Mladost), u kojoj će objavljivati "zapažena i vrijedna književna djela za djecu i mlade".
 
Knjiga dolazi na 247 stranica, tvrdog je uveza i dimenzija 15,5 x 24 cm.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona