Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Alkemičar: tajne besmrtnog Nicholasa Flamela

Autor: sabriel

alkemicar.jpgU nakladi Algoritma i u prijevodu Marije Kostović, u knjižare je stigao novi roman Michaela Scotta - Alkemičar.

Što napraviti kada se legenda pokaže istinitom? Blizanci Josh i Sophie Newman našli su se usred jedne: Nicholas Flamel, najveći alkemičar 14. stoljeća je čini se još uvijek živ, a tajnu vječnoga života koju je otkrio za sebe želi zloglasni doktor Dee. Na žalost čovječanstva, doktor Dee ne namjerava podijeliti ovu tajnu s ostatkom ljudskog roda, već ga uništiti.

Michael Scott, kojeg Irish Times zove "kraljem fantasyja na ovim otocima", vrsni poznavatelj mitologije i fokloristike, napisao je "prije svega, čarobnu nesvakidašnju priču o hrabrosti i odanosti".

Ovaj roman za mlade tiskan je na 268 stranica, tvrdog uveza, a naslovna stranica preuzeta s originala djelo je Michaela Wagnera.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona