Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Bakker predstavlja "Rasudno oko"

Autor: Belmorn

rasudno-oko.jpgProšlog tjedna objavljena je "Tisućslojna misao", posljednji dio trilogije Princ Ničega autora R. Scotta Bakkera.

 Usklađeno s Bakkerovim dolaskom u Hrvatsku i njegovim gostovanjem na SFeraKonu, Algoritam objavljuje i prvu knjigu serije o Aspektu-Caru, Rasudno oko. Radnja romana se odvija 20 godina nakon one iz trilogije Princ Ničega.

Mladi, ali već proslavljeni kanadski autor, R. Scott Bakker, završio je studij književnosti i magistrirao književnu teoriju i kritiku na Sveučilištu u Zapadnom Ontariju, te gotovo doktorirao filozofiju na Sveučilištu Vanderbilt, stekavši tako vrhunsko obrazovanje, ali i kompetencije koje se itekako ogledaju u njegovom literarnom radu. Pisac koji u slobodno vrijeme igra Dungeons & Dragons često navodi Tolkiena i Herberta kao svoje uzore.

Bakker će u Hrvatskoj boraviti od 24. do 30. travnja, a svoje će romane promovirati u Zagrebu, Varaždinu, Zadru, Splitu i Dubrovniku. Raspored gostovanja možete pogledati na Algoritmovim stranicama ili jednostavno posjetite SFeraKon.


Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona