Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen drugi Elricov tom

Autor: Belmorn

elric-kronike-2.jpgMilena Benini je za travanj najavila drugi tom sage o Elricu. Knjiga će sadržavati četiri priče o albino caru Melnibonéa - Mornar na vodama sudbine, Usnuli grad, Dok se bogovi smiju i Raspjevana Citadela.

Ploveći vodama sudbine, u svojim novim pustolovinama 428. car Melnibonéa Elric nastavlja lutati Mlađim kraljevstvima, progonjen vlastitim demonima. Drugi tom sage o najslavnijem albinu fantasyja donosi priču o tome kako je stekao nadimak “ženoubojica”, te upoznao svoga vjernog pratitelja Mjesomrka.

Kao lik Michaela Moorcocka, car Elric se pojavio još davne 1961. godine i od tada ruši sve postavljene stereotipe fantastike.

Knjigu je u izdanju Zagrebačke naklade prevela Milena Benini.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona