Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Games Workshop + Fantasy Flight Games

Autor: Exxar

gw-ffg.jpg

Nakon zatvaranja Black Industriesa, budućnost roleplaying, board i card gameova baziranih na Games Worshopovom intelektualnom vlasništvu ostala je u pitanju. No najgori strahovi fanova ipak se nisu ostvarili jer su prava za izdavanje dotičnih igara dodijeljena renomiranoj firmi Fantasy Flight Games. Tako Warhammer Fantasy Roleplay, Dark Heresy i Talisman ipak imaju svijetlu budućnost.

Osim preuzimanja aktualnih GW igara, najavljeno je i reizdavanje starih igara koje već dugo nisu tiskane, te izdavanje potpuno novih naslova. Dogovor ipak ne uključuje igre koje imaju izraženu ulogu minijatura, kao što su Space Hulk ili Blood Bowl.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona