Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Legend of The Five Rings TCG: Plague War

Autor: Exxar

l5r_ccg_plague_war_150.pngAlderac Entertainment Group u prodaju su pustili Plague War, najnoviju ediciju za svoj trading card game Legend of The Five Rings.

Legend of The Five Rings (skraćeno L5R) od većine ostalih TCG-ova razlikuje se po tome što obraća mnogo pažnje na pozadinsku priču igre. Smještena je u zemlju Rokugan koja je bazirana na feudalnom Japanu, a događaji u settingu razvijaju se ovisno o akcijama igrača na službenim turnirima. Tako se u Plague Waru Carstvo Rokugana bori protiv demonske horde, ali i protiv epidemije kuge unutar svojih granica. Hoće li rat biti dobiven ili izgubljen te hoće li stanovništvo biti izliječeno, ovisi o igračima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona