Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Lurker at the Threshold

Autor: Exxar

arkham_horror_lukreratthethershold_150.jpgFantasy Flight Games najavili su The Lurker at the Threshold, najnoviju ekspanziju za kooperativnu igru na ploči za do osam igrača - Arkham Horror. U njoj igrači poprimaju uloge istražitelja koji pokušavaju spriječiti sile H.P. Lovecraftovog Cthulhu mythosa da prodru u naš svijet u američkom gradu Arkhamu tijekom 20-ih godina prošlog stoljeća.

The Lurker at the Threshold u igru uvodi novoga, istoimenog Heralda te dvjestotinjak komponenti i nekoliko novih mehanika. Tako je tu 18 Gate markera koji zamjenjuju one iz osnovne igre i ostalih ekspanzija, a svaki od njih daje određenu karakteristiku svom gateu. Od novih karata, tu su Relationship karte i Dark Pact deck. Prve se vuku na početku partije te opisuju odnos između likova susjednih igrača koji naravno daju određene pogodnosti u igri. Druge omogućuju istražiteljima sklapanje pogodbi sa samim Lurkerom u nadi da svoje poboljšane sposobnosti iskoriste protiv njega i ostalih sila mythosa, no kada cijena dođe na naplatu... Tu su naravno i novi primjerci već postojećih vrsta karata, novi predmeti za istražitelje, itd.

Prodajna cijena bit će oko 25 američkih dolara, a ekspanzija će u prodaju biti puštena u svibnju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona