Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Arkham Horror: Innsmouth Horror

Autor: Exxar

arkham_horror_insmouth_horror.pngFantasy Flight Games najavili su šestu po redu ekspanziju za popularnu igru na ploči Arkham Horror, pod nazivom Innsmouth Horror. Ova ekspanzija u igru donosi novu lokaciju, obalno naselje Innsmouth poznato u Call of Cthulhu mythosu kao leglo sljedbenika morskog boga Dagona.

Ovo je treća ekspanzija koja u igru dodaje novu ploču, a osim toga uvodi i neke nove koncepte i mehanike. Neke od njih su pozadinske priče istražitelja koje svakom istražitelju daju nove sposobnosti, te Innsmouth Loot deck čije karte predstavljaju opasnosti ostanka u Innsmouthu duže nego je to potrebno.

Innsmouth Horror najavljen je za svibanj, a prodajna cijena biti će oko 50 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona