Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Fantastična bića Istre i Kvarnera

Autor: ns1

fantasticnabicaistre.jpg Riječka knjižara RIBOOK će ovaj petak, 30.1., predstaviti zajednički projekt autora Borisa Perića i Tomislava Pletenca u obliku knjige pod naslovom "Fantastična bića Istre i Kvarnera".

Bajkoviti predjeli Istre i Primorja iznjedrili su mnoštvo maglovitih demona i široku paletu jezovitih prikaza koje obitavaju na granici fikcije i zbilje gdje vrebaju zalutale putnike i noćne namjernike. Usudite se provjeriti kako mori mora, na koga reže psoglavci, što se krije u mraku Pazinske jame i tko je najpoznatiji istarski vampir.

Knjiga je u maloprodaji dostupna po cijeni od 109,00kn te svakako preporučamo da posjetite predstavljanje knjige jer će zasigurno biti jako zanimljivo.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona