Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Cosmic Encounter

Autor: Exxar

cosmic_encounter.jpgFantasy Flight Games izdali su najnoviju verziju igre na ploči Cosmic Encounter. Ova igra dobro je poznata starijim igračima, s obzirom na to da je prva inačica izašla davne 1977.

Do pet igrača kontroliraju jednu od pedeset ponuđenih rasa vanzemaljaca, nadmećući se za kontrolu svemira. Kroz igru se napreduje istraživanjem, diplomacijom i borbama svemirskih brodova. Dizajneri se ponose time što nijedne dvije partije nisu jednake, zahvaljujući specifičnoj mehanici igre.

Ova masivna igra na ploči može se kupiti za 60 američkih dolara, a jedna partija traje oko sat-sat i pol vremena.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona