Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Necronomicon

Autor: Exxar

coc_necronomicon.gifOsim Call of Cthulhu rpg-a, Chaosium Inc. također izdaje i priče smještene u Lovecraftov mythos. The Necronomicon je najnoviji izdanak ove Chaosiumove linije, a radi se o zbirci priča i eseja vezanih uz ovaj, vjerojatno najpoznatiji, imaginarni naslov.

Riznica zabranjenog znanja koju je tobože napisao Abdul Alhazred, znan kao Ludi Arap, Necronomicon u Lovecraftovom svijetu zauzima svojevrsnu poziciju Svetoga grala za one dovoljno lude da tragaju za njim.

The Necronomicon sadrži odabrane priče i eseje vezane uz Necronomicon, kao i nekoliko različitih verzija istoga. A sve to sa svrhom boljeg uživljavanja u rpg Call of Cthulhu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona