Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Legend of The Five Rings Third Edition Revised RPG

Autor: Exxar

l5r_rpg_3rd_revised.jpgIz Alderac Entertainment Group dolazi najava revidirane treće edicije Legend of the Five Rings (L5R) roleplaying igre.

Za neinformirane, ovaj RPG smješten je u mistični svijet Rokugan, nalik feudalnom Japanu, no s elementima fantasya i drugih azijskih kultura. Poznat je po fokusu na interakciji među klanovima koji vladaju zemljom, te smrtonosnom sistemu borbe. Treba napomenuti kako igrači L5R RPG-a i (puno više) CCG-a putem međunarodnih turnira imaju veliki utjecaj na razvoj svijeta u kojemu se igre odvijaju.

Revidirana treća edicija na političku scenu Rokugana donosi klan Pauka, te poboljšanja u sistemu poput izglancanih pravila za borbu, kreaciju likova, magiju i drugo. Osim toga, bit će uvrštene promjene u svijetu proizašle iz aktualnog Race for the Throne eventa, u kojem su igrači ove i prošle godine imali priliku postaviti novog Cara Rokugana.

Datum izlaska najavljen je "za ljeto", dakle uskoro.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona