Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Promjene u Magic: The Gathering

Autor: Exxar

logo_475

Wizards of the Coast najavili su neke promjene u najpopularnijem TCG-u Magic: The Gathering. Počevši od Shards of Alara edicije koja izlazi 3.10. ove godine, količina novih karata u edicijama bit će smanjena.

Iako ovo najavljuju kao značajnu promjenu koja će smanjiti broj novih igrača odbijenih od igre zbog količine karata koje stalno izlaze, ostaje za vidjeti kakav će to zaista utjecaj imati, s obzirom na to da se broj novih karata u ediciji smanjuje za ne više od pedeset.

No puno bitnija informacija jest da se uvodi nova klasa rariteta karata: mythic rare. Ove najmoćnije karte dolazit će po jedna u otprilike svakih 8 boostera, umjesto rare karte u tom boosteru. Uz to je novost i uvrštavanje po jedne basic land karte u svakome boosteru umjesto jedne common karte.

I na kraju, preconstructed deckovi postaju tzv. Intro Packs, koji sadrže gotovi deck sa 41 kartom, od kojih je jedna "veoma vrijedna" foil rare karta. Osim decka, Intro Packovi će sadržavati i jedan booster odgovarajuće edicije, te još neke detalje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona