Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Star Wars rpg & mini novosti

Autor: Exxar

star_wars_rpg_saga_threatsgalaxy.jpgDo kraja mjeseca Wizards of the Coast trebali bi izdati najnoviji dodatak za Star Wars Roleplaying Game: Saga Edition. Threats of the Galaxy donosi statistike za više od 140 kreatura, droida i likova iz Star Wars univerzuma. Ovo je prva "monster" knjiga za Saga Edition, čiji je core rulebook, izdan sredinom prošle godine, prošao relativno nezamijećeno.

Za kolovoz je pak najavljen Knights of the Old Republic Campaign Guide, koji bi trebao izaći paralelno s istoimenim setom minijatura za Star Wars Miniatures Game.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona