Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Magic: The Gathering za PC, Mac i Xbox

Autor: Exxar

logo_475

Wizards of the Coast objavili su partnerstvo s razvojnim studijima Stainless Games i Mind Control Software, u svrhu dovođenja Magic: The Gathering franšize na PC, Mac i Xbox.

Stainless Games će razviti igru baziranu na M:tG za Xbox LIVE Arcade i PC, dok će Mind Control Software razviti drugu igru za PC i Macintosh. Detalji o ove dvije igre bit će objavljeni naknadno. 

Kurioziteta radi, Stainless Games su zaslužni za kultnu igru Carmageddon, nakon koje nažalost nisu ostali zapamćeni ni po čemu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona