Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Star Wars PocketModel TCG: Order 66

Autor: Exxar

star_wars_pocketmodel.jpgWizKids su najavili izlazak Order 66 ekspanzije za svoj (relativno) novi Star Wars PocketModel TCG negdje tijekom 3. mjeseca ove godine. Kao što je vidljivo iz naslova, ova ekspanzija tematski je centrirana oko istrebljenja Jedija od strane clone troopera, po naredbi novopečenog Imperatora.

Star Wars PocketModel je kombinacija igre minijaturama i ccg/tcg-a. Igra se temelji na borbi minijatura koje dolaze u game packovima (boosterima) zajedno s kartama, koje pak predstavljaju mete (zapravo ciljeve misija) za protivnike ili služe za utjecanje na borbu. Za razliku od minijatura u drugim igrama, PocketModel minijature sastavljaju se od jednostavnih "kartonskih" dijelova koji dolaze pakirani u pločicama pa ih samo treba izbiti van i spojiti.

Ova igra temeljena je na svih 6 Star Wars filmova, ali i na tzv. expanded universeu poznatom iz novela i stripova. Karte i minijature podijeljene su na nekoliko frakcija (Republic, Confederacy of Independent Systems, Empire i Rebel Alliance), te se slobodno mogu kombinirati međusobno.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona