Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Worlds of Cthulhu #5

Autor: Exxar

worldofcthulhu5.jpgIzašao je peti broj časopisa Worlds of Cthulhu. Izdavan od strane njemačke firme Pegasus Spiele otprilike jednom godišnje, Worlds of Cthulhu donosi raznolike materijale za Chaosiumov Call of Cthulhu roleplaying. Da ne bi bilo zabune, iako je Pegasus Spiele njemački izdavač koji također izdaje njemačku verziju časopisa, Worlds of Cthulhu je na engleskom.

U ovome broju možete pronaći tri scenarija, jednu prastaru urotu, opis Konstantinopola za vrijeme dark agesa, izvatke iz Chaosiumovog Malleus Monstroruma, nekoliko NPCeva, opis profesije fotografa za igranje u dvadesetima, tajne kulta Red Hook Believers te redovnu Delta Green kolumnu.

Worlds of Cthulhu možete naručiti po cijeni od dvadesetak eura iz europskih online dućana poput Leisure Games, ili po istoj svoti dolara iz američkih.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona