Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The One Ring u prodaji

Autor: Exxar

corebookcoverCubicle 7 Entertainment u prodaju su pustili The One Ring: Adventures over the Edge of the Wild, pen and paper RPG temeljen na Hobbitu i The Lord of The Rings trilogiji J.R.R. Tolkiena.

Za razliku od ostalih dosadašnjih LOTR RPG-ova, The One Ring fokusira se na vremenski period neposredno nakon događaja iz Hobbita, dakle nakon bitke kod Lonely Mountaina. Igračima nudi mogućnost preuzimanja uloga likova iz regije oko Lonely Mountaina, Mirkwooda te istočnih obronaka Misty Mountainsa. Daljnja izdanja će istražiti i ostale krajeve Middle-Eartha te kasnije vremenske periode, sve do događaja iz The Lord of The Rings trilogije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona