Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Fantasy Flight Games dobili Star Wars licencu

Autor: Exxar

boxFantasy Flight Games danas su potvrdili nagađanja koja su već neko vrijeme kružila po internetu - službeno su objavili da su dobili licencu za izradu RPG-ova te igara minijaturama i kartama baziranih na Star Wars univerzumu.

U službenoj objavi ne spominju se igre na ploči, no razumno je očekivati kako su dobili licencu i za njih s obzirom da se taj termin preklapa sa onim igara minijaturama i kartama. Osim objave licence, najavili su i svoje prve dvije Star Wars igre: Star Wars: The Card Game i X-Wing.

Star Wars: The Card Game biti će kooperativni LCG. Smještena u vrijeme originalne trilogije,  igrači (od jednog do četiri) će voditi Rebel Alliance u borbi protiv Galactic Empirea, od masovnih svemirskih bitaka do diplomacije i špijunaže.

conceptX-Wing će pak biti taktička igra minijaturama koja će se u početku temeljiti na sukobima X-Winga i Tie Fightera, a ekspanzije će uvesti dodatne vrste svemirskih brodova. Minijature će biti prepainted, a igra će se temeljiti na scenarijima te mnoštvu taktičkih opcija.

Obje igre planirane su za početak 2012.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona