Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Curse of The Chthonians u prodaji

Autor: Klosharr

curse_of_the_chthoniansChaosium Inc. nam donosi novi supplement za svoj Call of Cthulhu RPG - Curse of The Chthonians.

Curse of The Chthonians u svojih 160 stranica sadrži 4 avanture iz pera nekih od najboljih autora CoC materijala – Dark Carnival, Curse of Chaugnar Faugn, The City Without a Name, Thoth's Dagger, te jedan esej, Kabbalistic Science of Gematria. Sadržani autori su David A. Hargrave, Bill Barton i William Hamblin, a naslovnicu je ilustrirao Tom Sullivan.

Curse of The Chthonians dostupan je za narudžbu po cijeni od oko 25 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona