Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izdana avantura za Chronicles of Future Earth, Children of the Worm

Autor: Exxar

children_of_the_wormIz Chaosiuma dolazi Children of The Worm, avantura za njihov nedavno izdan BRP setting Chronicles of Future Earth.

Children of The Worm bavi se neočekivanim savezništvom između skupine troglodita i bande razbojnika Che Kwa, a smještena je u centralni grad settinga Korudav. Avantura se sastoji od dva location-based scenarija, Obnoxious Jin's Boatyard i The House of The White Sepulcher, a dokument osim njih sadrži i pozadinske informacije o trogloditima i njihovoj božici.

Prodajna cijena ove PDF-only avanture na 40 stranica je sedam američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona