Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Magnifico i Cosmic Conflict u prodaji

Autor: Exxar

cosmic_conflict_250Ranije ovog mjeseca Fantasy Flight Games izdali su dva nova board game naslova: Cosmic Conflict i Magnifico: Da Vinci's Art of War.

Cosmic Conflict je ekspanzija za pupularnu igru na ploči Cosmic Encounter. Ekspanzija donosi čak 20 novih rasa poput Empatha ili Lunatica, podršku za još jednog, crnog igrača, hazard deck itd. Hazardi unose opasne ali i zabavne efekte koji igru čine još više nepredvidivom, a dijele se na privremene i permanentne. Pojavljuju se kada se izvuku posebne destiny karte a moguće je igrati i "extremely hazardous" varijantu sa kojom se po jedna hazard karta vuče svaki turn. Prodajna cijena je oko 25 američkih dolara.

Magnifico: Da Vinci's Art of War je nova igra na ploči čija je tematika renesansno ratovanje luckastim izumima Leonarda Da Vincija. Od tri do pet igrača se sukobljava za prevlast nad Europom koristeći borbene naprave poput tenkova i zrakoplova uz neprestanu utrku za razvojem što naprednije tehnologije. Prodajna cijena je oko 60 američkih dolara.

magnifico_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona