Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mirrodin Besieged

Autor: Exxar

mirrodin_besieged_logo_475

Sutra se u prodaju pušta Mirrodin Besieged, nova edicija za najpopularniji svjetski TCG Magic: The Gathering te druga edicija u trenutno aktualnom Scars of Mirrodin bloku.

Scars of Mirrodin obilježio je povrat na istoimeni umjetni plane, a centralna tema Mirrodin Besiegeda je invazija phyrexianaca te je to prvi put u deset godina da se ovi popularni antagonisti pojavljuju u značajnoj ulozi. Što se mehanike tiče, pored onih uvedenih u Scarsima pojavljuju se i nove: Battle Cry, Living Weapon te keyword Poisoned.

No najveća zanimljivost leži u činjenici da su Wizardsi odlučili daljnju sudbinu Mirrodina odrediti po uzoru na Legend of The Five Rings. Naime, ona će ovisiti o nekoliko velikih turnira koji će se održati po izlasku edicije, ovisno o tome hoće li više igrača na njima odabrati stranu Phyrexie ili Mirrodina. Tako će slijedeća edicija nositi ime New Phyrexia ili Mirrodin Pure.

 

mirrodin_besieged_booster_box_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona