Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nove Call of Cthulhu avanture

curse_of_the_chtonians_150Call of Cthulhu je Chaosiumov pen & paper RPG, smješten u Cthulhu mythos baziran na pričama H.P. Lovecrafta. A Chaosium je pripremio nekoliko iznenađenja za sve ljubitelje ovog mračnog, poprilično bizarnog i često vrlo ubojitog settinga.

cthulhu_invictus_companion_150Hold on to your sanity points, kids! Curse of the Chthonians je kompilacija od čak četiri kompletne pustolovine smještene u moderne Cthulhu settinge, te sadrži sve što trebate kako bi na vrlo inovativne i zanimljive načine uklonili sve sanity pointove vašim igračima. I uz to se svi dobro zabavili, naravno! Također, izlazi i Cthulhu Invictus Companion, knjiga sa tri nove avanture smještene u antički rim. Drevna bića nezamislivih moći, mračni kultovi koji štuju ta bića, rimska vojska, gladijatori, i sve ostalo što bi moglo biti zabavno u takvom settingu, sve prezentirano kroz tri priče. Tentacle extravaganza! Ia Cthulhu!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona